Reizen

De afgelopen 2 jaar is ons enthousiasme. En interesse om meer van de wereld te willen zien flink toegenomen! Inmiddels diverse stedentrips gedaan, en een grote doorreis/stedentrip dwars door Amerika. Er zullen zeker nog meer reizen gaan volgen. We hebben nog zoveel plekken/steden die we willen zien. Het is heerlijk om eropuit te trekken en te zien hoe het in andere landen/culturen eraan toegaat. Hoe mensen leven op andere plekken en stukken natuurschoon te mogen bewonderen wat we in Nederland niet heel veel hebben of maar beperkt is. 

Reizen 1

 

Daarnaast is het natuurlijk altijd heerlijk om er gewoon eventjes helemaal tussenuit te zijn. Voor even niks te moeten en je lekker bezig houden met leuke dingen. Ook stukjes historie zijn heel erg gaaf. hier kwamen we vooral achter tijdens onze trip door Amerika terwijl we ook stukken over de oude Route 66 reden. De mensen die langs deze route wonen hebben ieder hun eigen stukje verhaal/historie/geschiedenis/ervaringen. Echt geweldig.

Reizen 2

 

Dit soort ervaringen smaakt zeker naar meer. Bekijk onze reisverslagen. En in het vervolg zullen wij tijdens onze reizen ook een blog bijhouden die steeds via onze website te bekijken is. Zo kunnen onze ervaringen op het moment zelf gelezen worden.

Gedaan

 • Spanje – Gran Canaria
 • Frankrijk – Parijs
 • Duitsland – Munster
 • Duitsland – Dusseldorf
 • België – Brussel
 • Griekenland – Athene
 • Amerika – 17 steden van New York naar Los Angeles 

Op ons Verlanglijstje

 1. Italië – Rome
 2. Engeland – Londen
 3. Duitsland – Berlijn
 4. Duitsland – Winterberg
 5. Frankrijk – Wintersport
 6. Dubai – verschillende plekken bewonderen
 7. Finland – Kakslauttanen Igloo Village
 8. Ijsland – Reykjavik
 9. Australië – Grote Stedentrip
 10. Singapore – Rondreis

 
Hawaï-eiland hoppen
Canada – Wintersport – Black Comb, Whistler