Fotografie

Fotografie is voor mij een hobby waar ik me enorm in kan uitleven. Het leven door een lens is echt heel mooi! Het liefst ga ik helemaal op in de beleving en sfeer op dat moment. Het proberen vast te leggen van een pure uitstraling van één of meerdere personen of juist dieren. Het mooist vind ik het als het karakter goed naar voren komt. Juist deze momenten zijn zo fantastisch en verrassend om vast te leggen.

Fotografie is een “beetje” een uit de hand gelopen hobby van mij waarin mijn doel is me professioneler te kunnen gaan opstellen in de loop der tijd. Met veel oefening en leuke en diverse shoots hoop ik steeds een stap verder te komen. Momenteel is het dus voor mij nog amateur Fotografie.

Heb je een leuk idee voor mij waarin ik me heerlijk door m’n lens kan uitleven laat het me weten, sta echt overal voor open. Alleen studio fotografie gaat helaas niet vanwege dat ik geen studio heb, mocht je een ruimte hebben met een mooie egale muur dit werkt uiteraard in veel gevallen ook.
Vind jij amateur Fotografie niet erg en lijkt een fotoshoot jou wel leuk? Graag zou ik dan een shoot met jou willen doen, zo doe ik tevens weer extra ervaring op, en houd jij er hopelijk mooie foto’s aan over. Mogelijk dat ik wel een “kleine” vergoeding vraag, en uiteraard in overleg.
Stuur even een berichtje naar saskia@suanet.eu dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Wat krijg je van mij

  • – Online Foto Album met een Link + Wachtwoord alleen voor jou toegankelijk en een iederen waarmee jij/jullie de link delen. De selectie aan foto’s hier is door mij door mij samen gesteld met de foto’s welke naar mijn idee de mooiste selectie is.
  • – DVD met de gehele shoot en een mapje hierop door mij aangemaakt met de foto selectie welke ook in het Online Foto Album staan.

Doordat je zelf alle foto’s in handen krijgt kun je zelf een selectie maken aan foto’s welke jij het mooist/leukst/grappigst/karaktervol enz. vind.

-Zelf doe ik niet aan foto’s afdrukken! Houd hier alstublieft rekening mee. Bedankt-

Hieronder en boven een kleine Impressie van mijn werk. Klik voor meer foto’s op de onderstaande link

http://saskiasuanet.smugmug.com/browse

Auto Fotografie / Zwart Wit Fotografie / BruidsReportage / Persoonlijke Fotoshoot